GR Yaris: Huolenaiheen lähde (vinonäkymä takaapäin)

No niin, noin aikaan, kun minä, Rikutsu-Kone-Taro, olin ajanut noin 2000 kilometriä toimituksen jälkeen, aloin pikku hiljaa huolestua GR Yariksen takaosan näkymästä. (Ajatellen asiaa, ehkä tunsin hieman levottomuutta jo ennen sen ostamista…)

Niille lukijoille, jotka arvostavat esteettisyyttä vinosta takaikkunasta suoraan taakse, olipa kyse sitten moottoripyöristä tai autoista, niitä on mielestäni melko paljon.

GR Yariksen tapauksessa Rikutsu-Kone-Taro alkaa tuntea hieman tyytymättömyyttä takalokasuojan takapään, takasiiven, takaikkunan, vilkkujen ja niiden lisävarusteiden, diffuusorin jne. suunnitteluun ja värin sijoitteluun.

Vaikka haluaisin ihastella rakkaan laitteeni näkymää vinoista takanäkymistä, näyttää siltä, että GR Yariksella on joitain ongelmia siinä suhteessa.

Mietin, onko GR Yariksen omistajia, jotka ovat tyytyväisiä suunnitteluun vinosta takaikkunasta suoraan taakse? Jos on, pahoittelen, mutta Rikutsu-Kone-Taro on hieman…

Muuten, omien kokemusteni perusteella tunnen, että ulkonäöltään innokkaat autot ovat todennäköisemmin poliisin merkitsemät moottoritiellä tehtävillä valvontamatkoilla.

Siksi, vaikka se voisi näyttää hienolta vilkkuvilla siivillä, näyttää siltä, ​​että niiden laittaminen voi tehdä sinut hermostuneeksi nopeuden suhteen moottoritiellä, eikä se ole hyväksi henkiselle terveydelle.

Taistellen vaikean ongelman kanssa halusta tehdä GR Yariksen takanäkymästä siisti itsensä tyydytykseksi houkuttelematta ihmisten huomiota, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita autoista, RIkutsu-Kone-Taro viettää päiviään ristiin käsin ja hyräilemällä tuijottaen GR Yariksen takaosaa.

Sitten eräänä päivänä välähti hänen mielessään inspiraatio.

Jos teen tämän tuolla, ja sen tällä, ilman suuria kustannuksia ja ilman, että minut merkitään poliisin toimesta, eikö minusta voisi saada takanäkymään siistin näköisen kuin se olisi täysin eri auto…?

Sain idean!

Raportoin tulokset myöhemmin!

Siinä kaikki tällä kertaa.

Jälkikirjoitus (1. elokuuta 2021)

Nyt, huoli GR Yariksen takaosan näkymästä. Haluan raportoida ratkaisuni tulokset.

Ainoa uusi lisäys oli Tom’s-takapuskurin ilmanottoaukon asennus.

Sen lisäksi minulla oli takasiipi, koristekappa, diffuusori ja haitariruuvikansi maalattu samalla värillä kuin auton runko.

Kaikki työ annettiin GR Garage Kitaikebukurolle.

Jeah! Vino takanäkymä näyttää upealta.

Vaikka siluetti ei ole muuttunut lainkaan, muutaman paikan värin vaihtaminen on tehnyt siitä merkittävästi siistimmän, ainakin niin Rikutsu-Kone-Taro tuntee.

Pahoittelen GR Yariksen suunnittelijaa, mutta haluan ylistää itseäni runsaasti. Klikkaa tästä kustannuksia ja muita yksityiskohtia varten.

Mitä mieltä te kaikki olette?

Siinä kaikki tällä kertaa.

Klikkaa tästä “Sisällysluetteloon sivuittain”.
Klikkaa tästä “Erilaisia sivuja TOYOTA GR Yariksesta.” Klikkaa tästä “Erilaisia sivuja NISSAN Note 4WD:stä.”

コメントする

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です