GR YARIS: Rikutsu-Kone-Taron GR YARISin esittely

Minä, Rikutsu-Kone-Taro, haluaisin lyhyesti esitellä GR Yaris RZHP:ni, vaikka hieman myöhässä.

Rikutsu-Kone-Taro valitsi ensimmäisen painoksen RZ High Performance. Värinä on Platinum White Pearl Mica. Morizon allekirjoitus on selkeästi näkyvissä etupuskurin matkustajan puoleisella osalla.

He valitsivat vähimmäiselektroniset turvavarusteet, ilman vakionopeussäädintä, peruutuskameraa tai navigointijärjestelmää (heidän asentamansa peruutuskamera on asennettu GRgarage Kita-Ikebukuroon. Lisätietoja klikkaamalla tästä).

Nykyisten autonavigointijärjestelmien hinnat ovat kohtuuttoman korkeita, joskus jopa noin 10 % auton hinnasta. Tämä vaikuttaa liian kalliilta suhteessa niiden arvoon.

Apple CarPlayn asennuksella iPhone-yhteys mahdollistaa kätevän musiikin, YouTuben ja navigoinnin käytön ilman suurta vaivaa.

Hiilikuitukaton osalta myyjä suositteli kalvopäällysteen tarjoavan paremman kestävyyden, joten he valitsivat kalvopäällysteen.

Tämä ostos maksoi noin 5 miljoonaa jeniä, mutta he ovat erittäin tyytyväisiä tulokseen.

No, on muutamia pieniä valituksia. Koska Rikutsu-Kone-Taro yleensä ajaa oikeanpuoleisella ohjauksella olevaa Peugeota, he joskus vahingossa käyttävät pyyhkijöitä vilkkujen sijaan, koska GR Yarisissa vilkkujen vipu on oikealla.

Joskus he kokevat vaihdekepin nupin olevan hieman liian suuri heidän kädessään. Se on lähes pallomainen, joten se ei tartu heidän käteensä, mutta heidän kämmenessään on liikaa tilaa.

Siinä kaikki tällä hetkellä.

Lisäys (elokuu 2021): He alkoivat tuntea tyytymättömyyttä GR Yariksen takanäkymään noin 2000 kilometrin ajon jälkeen. Joten päätin muokata sitä. (Kuva 1 & 2)

Takapuskurin takareunaan kiinnitetty musta ilmanohjain tuo korostuksen ja tekee GR Yariksen takapuolesta tyylikkään.
Kuva1
Tyylikkäästi muotoiltu GR Yaris kokonaisuutenaan nähtynä hieman vinosta takaa otetussa valokuvassa.
Kuva2

Mitä mieltä olette, näyttääkö se paremmalta nyt?

Lisäksi toukokuussa 2022 he onnistuivat hankkimaan upouudet OEM-vanteet ja renkaat kohtuulliseen hintaan ja maalasivat vanteet vastaamaan auton alkuperäistä väriä. Se näyttää todella hienolta. Koska OEM-vanteet olivat alun perin mustat, niiden maalaaminen valkoisiksi antaa hieman erilaisen sävyn, mutta se lisää persoonallisuutta. (Kuva 3)

Pyörät maalattiin auton rungon kanssa samansävyiseksi valkoiseksi, mikä teki GR Yarisista upean.
Kuva3

Palatkaamme hieman taaksepäin, noin toukokuuhun 2021, he vaihtoivat vaihdekepin jälkimarkkinoilla olevaan pikavaihtimeen. Se muutti merkittävästi vaikutelmaa kuljettajan istuimesta. (Kuva 4)

Kuva3

Kaikki työ tehtiin GRgaragessa. Koska he ovat ajaneet vain vähän vaihdon jälkeen, he antavat tarkempia vaikutelmia myöhemmin.

Siinä kaikki lisäyksestä.

Jos olet kiinnostunut muista tämän sivuston sisällöistä, klikkaa alla olevia linkkejä.
Klikkaa tästä “Aiheiden sisällysluetteloon”.
Klikkaa tästä “GR Yaris RZHP:sta sivuja”.
Klikkaa tästä “Sivut Nissan Note e-POWER 4WD:stä”.
Klikkaa tästä “Sivut OMDS (entisestä Olympuksesta) OM-1”.

Klikkaa tästä “Sivut navigoinnista ja purjehduksesta”.

コメントする

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です